Връщане


ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА


Имате възможността да върнете или замените закупен от Вас продукт посредством www.attipas-bulgaria.com, в 14-дневен срок от датата на получаване и без да дължите обяснение. Продуктът трябва да е с напълно запазен търговски вид, оригинална опаковка и придружен от документ за закупуване (касов бон)


При горе споменатите условия транспортните такси се поемат от страна на клиента.  При замяна, новия модел се изпраща на клиента след като вече закупения бъде върнат.

За целта е нужно клиента да върне закупениа стока от www.attipas-bulgaria.com със СПИДИ и Заявка за обратна пратка - ислуга на СПИДИ с която при изпращане клиента заявява адрес на който желае да получи вече разменения чифт. Необходимо е клиента да подаде информация за модела и размера с който желае да размени върнатия чифт, това може да стане и с лист хартия, добавен в самата пратка , на който са отбелязани модела и размера на желания нов чифт.

При окончателно върнат продукт клиента получава обратно заплатената от него сума по банков път в рамките на 10 работни дни. За целта е необходимо да ни изпрати точна информация за банкова сметка, по която да бъде преведена сумата за продукта. Стойността на куриерската услуга при доставяне не се възстановя ,тъй като тя е дължима към СПИДИ АД.

В случай на грешка от страна на www.attipas-bulgaria.com , транспортните такси се поемат от последните.


РЕКЛАМАЦИИ

В случай на предявяване на рекламация - фабричен дефект, повреда или друг проблем с продукта, тя се завежда в електронен регистър за рекламации и се издава протокол за рекламация. Клиентът трябва да изпрати продукта обратно към нас, за да бъде инспектиран и да се даде становище. За отговора на търговеца, независимо дали рекламацията се приема или не, се издава протокол и той се изпраща на клиента.