Attipas са различни

Защо Attipas са различни от всички други обувки за бебета на пазара ?

1. Създадени са от учени

Attipas са съвместна разработка на Сеулския университет и Wildcat Co.Ltd. Създадени са от хора, които познават анатомичните особености на детското краче, физико-кинетичните характеристики на процеса на прохождане. Това е продукт, в който е вложено много научно знание и дългогодишни наблюдения.

В тези обувки са вложени 7-години разработки и научна работа, за да се получи качествено нов продукт, в който дизайна и функционалността са на съвсем различно ниво. Изследванията показват, че в периода, в който децата прохождат, е добре да бъдат колкото е възможно по-често боси. В същото време е предизвикателство да се осигури и безопасна среда, за да може вашето дете да пълзи и тича в този важен етап от развитието си. Ако бебето просто е оставено босо, има опасност то да се нарани или изцапа. Ако му сложите обувки, които са с твърде дебела подметка, това би нарушило сензорното възприятие, което е нужно на бебето да запази баланс и усещане за пространство. Ето защо в Attipas са взели предвид тези изследвания и са създали обувка, която имитира движение на бос крак, а в същото време осигурява така нужната защита.

2. Attipas са добри за вашето дете

Attipas са 100% произведени в Южна Корея. Стандартите за безопасност там са сред най-строгите в света. Нашите продукти разполагат с множество сертификати за нетоксичност и се тестват на редовни интервали. Така вие можете да бъдете сигурни, че осигурявате най-доброто за вашето бебе.

                    

 

3. Красиви са

Бебешките обувки Attipas са разработени в множество красиви дизайни. Използвани са свежи цветови комбинации, както и малки допълващи аксесоари, които завършват уникалната визия. Attipas изглеждат толкова различни от всички други детски и бебешки обувки, че със сигурност ще предизвикате любопитни въпроси от другите родители.

Нови модели се разработват постоянно, като обикновено се обявяват веднъж годишно през октомври.

Прочетете още за предимствата на Attipas и технологията, вложена в производството им.